Garantia produselor

Toate produsele beneficiaza de garantie de conformitate de 24 de luni. Garantia se acorda conform prevederilor OUG 140/2021. In cazul unor probleme aparute in perioada de garantie, produsul va fi reparat sau inlocuit cu unul nou identic sau cu caracteristici asemanatoare in termen de maxim 14 zile de la data primirii in service. Garantia castilor este de 12 luni.

Conform OUG 140/2021 art.11 alin.2, in cazul lipsei de conformitate constatate pe perioada de garantie, consumatorul are dreptul de a solicita in primul rand repararea produsului, apoi inlocuirea cu un produs identic sau cu unul cu calitati similare, daca reparatia nu a fost posibila, iar daca si numai daca nici reparatia nici inlocuirea nu sunt posibile, se vor returna banii.

Costurile de transport pentru solutionarea problemelor ce tin de garanie sunt suportate integral de catre noi. In cazul unei solicitari neintemeiate de acordare a garantiei, daca se constata ca defectul reclamat nu exista sau nefunctionarea reclamata s-a datorat nerespectarii instructiunilor de utilizare ale produsului, vom solicita clientului plata costului de transport tur-retur in valoare de 50 lei.  

Urmatoarele cazuri duc la pierderea garantiei:

  • defectiuni aparute prin nerespectarea instructiunilor de utilizare (ex. fortarea mufelor de incarcare, fortarea butoanelor, strangerea excesiva a capacului castii, introducerea cartelei SIM in pozitia gresita)

  • produsul a fost demontat si s-a umblat in interiorul lui
  • modificari neutorizate aduse sistemelor de copiat
  • lovituri, crapaturi sau alte urme de socuri mecanice
  • sisteme ce prezinta urme de contact cu lichide la interior


In cazul in care produsul este defect la primire, acesta va fi inlocuit imediat, complet gratuit, cu unul conform. 

Procedura de acordare a garantiei:

In cazul unei neconformitati aparute pe durata termenului de garantie, consumatorul va solicita printr-un mesaj scris (email, sms, whatsapp) solutionarea problemei. Societatea noastra va trimite un curier pentru a ridica produsul si va remedia problema complet gratuit, in termen de maxim 15 zile de la data solicitarii.