Intrebari frecvente

1. Nu am primit factura si certificatul de garantie. Ce trebuie sa fac?

Din respect pentru mediul inconjurator, nu trimitem factura si certificatul de garantie in format tiparit. Factura se transmite automat prin email pe adresa inregistrata in comanda. Daca nu ai inregistrat adresa de email in comanda te rugam sa ne contactezi si iti vom trimite din nou factura. Garantia este valabila in baza facturii, lucru specificat si pe aceasta. Daca totusi doresti certificatul de garantie conform art.21 (1) din legea 443/2003, te rugam sa ne comunici acest lucru si ti-l vom trimite prin email.


2. Am primit produsul cu cartela in el. De ce? Este second hand? A mai fost folosit?

Aceasta este una dintre cele mai dese intrebari pe care le primim. Inainte de a expedia produsul, desigilam cartela, ii dezactivam codul PIN si o introducem in dispozitiv. Dezactivarea codului PIN, o actiune foarte simpla de altfel, poate fi o adevarata provocare pentru cei mai putin priceputi la tehnologie. Cum fiecare model de telefon are alta sectiune de unde se dezactiveaza codul, este o operatiune consumatoare de timp sa descoperim impreuna cu clientul cum isi poate dezactiva codul pe modelul lui de telefon. La fel se intampla si cu intoducerea cartelei in sistemul de copiat, etapa care desi este aratata in fiecare video de prezentare, nu este respectata intotdeauna de catre clienti. Am primit sisteme distruse ireparabil pentru ca s-a incercat introducerea cartelei intr-o pozitie gresita. De aceea dezactivam codul PIN si introducem cartela, pentru a salva timp pretios de ambele parti. Daca nu doresti acest lucru, te rugam sa ne informezi in momentul comenzii.


3. De unde stiu numarul de telefon al cartelei din dispozitiv?

Vei primi in pachet ambalajul cartelei pe care este trecut numarul de telefon.


4. Casca se vede in ureche?

In mod normal, casca nu se vede in ureche. Daca insa cineva se va uita de aproape in ureche, casca se va vedea. Poti alege castile cu microvibratii daca doresti discretie totala.


5.  Cat timp dureaza livrarea? Am nevoie de produs maine la prima ora!

Livrarea se face in 24-48h de la plasarea comenzii. Livrarea in aceeasi zi nu este posibila. Intervalul de livrare este 9-18 si nu putem influenta in niciun fel ora de livrare. Te rugam sa comanzi din timp pentru a te asigura ca primesti produsul cand ai nevoie de el.


6. Pot ridica personal produsul? Pot veni sa le vad pe toate, sa le testez si sa-mi aleg?

Nu avem un showroom, prin urmare nu putem face vizionari si sesiuni de teste si nu oferim posibilitatea ridicarii personale a produselor. Nici daca sunteti din Bucuresti. Nici daca aveti nevoie de produs astazi. Nici daca veniti oriunde. Nici daca platiti in plus.