Sistemul de copiat cu Bluetooth este un model usor de utilizat, compatibil cu orice telefon cu Bluetooth (practic orice telefon fabricat in ultimii 20 de ani). Conexiunea dintre sistemul de copiat si telefon se realizeaza foarte simplu, exact la fel cum ai conecta telefonul la o casca, boxa sau car kit Bluetooth.

Dupa ce ai realizat conexiunea nu este necesar sa mai ai telefonul asupra ta - il poti lasa in geanta, in geaca sau intr-o mapa, la distanta de tine. Poti raspunde/inchide apelul direct de pe dispozitiv, poti regla volumul si poti reapela ultimul numar format. Distanta intre dispozitiv si telefon nu trebuie sa depaseasca 10 metri (ideal 7-8m) iar telefonul trebuie sa fie in aceeasi incapere.Instructiuni de utilizare:

1. Pune dispozitivul la incarcat, cu ajutorul cablului din pachet. Poti folosi orice incarcator cu mufa USB sau il poti conecta la pc/laptop. Se va aprinde un led rosu ce va deveni albastru in momentul in care aparatul este incarcat.
2. Acest pas este necesar numai daca nu ai mai folosit sistemul de copiat pe acest telefon. La prima utilizare, daca dispozitivul nu este imperecheat cu telefonul, apasa lung pe butonul de apel si tine apasat pana ledul incepe sa clipeasca rosu/albastru alternativ. NU elibera butonul cand dispozitivul porneste (se aprinde ledul albastru) ci mentine apasat pana clipesc ambele leduri. Intra in telefon la sectiunea Bluetooth si scaneaza dupa dispozitive noi. Vei gasi un dispozitiv nou numit T-LOOP. Conecteaza-te la el iar daca ti se cere parola introdu 1234 sau 0000.
3. Daca ai mai folosit dispozitivul pe telefonul respectiv, apasa lung pe butonul de apel, pana se aprinde ledul albastru. Asigura-te ca Bluetooth este pornit pe telefon. Sistemul de copiat se va conecta la telefon iar ledul albastru va clipi intermitent o data la 9 secunde.
4. Trebuie sa faci cateva setari la telefon. Cel mai important, seteaza telefonul pe silent astfel incat sa nu se auda cand suna! Poti seta telefonul sa raspunda automat la apel, astfel incat sa nu fie nevoie sa apesi pe niciun buton atunci cand te suna cineva; aceasta optiune variaza de la un telefon la altul, te rugam sa consulti manualul de utilizare a telefonului pentru a gasi aceasta optiune. Un alt aspect important este ca daca folosesti un telefon dual sim, este posibil ca atunci cand apelezi sa trebuiasca sa selectezi de pe ce numar suni; asigura-te ca ai setat apelare implicita de pe unul din numere pentru ca in examen nu vei avea acces la telefon pentru a selecta cartela; consulta manualul telefonului pentru a vedea cum faci acest lucru. Apeleaza numarul persoanei care te va ajuta pentru ca acesta sa ramana ultimul numar format.
5. Daca ai ales sa folosesti microcasca japoneza, introdu bateria in microcasca si fixeaz-o bine in ureche. Daca doresti sa folosesti casca pe timpan (cea cu microvibratii), introdu cat mai adanc casca in ureche si apleaca lateral capul, astfel incat casca sa cada pe timpan, prin canalul auditiv. Vei simti cand aceasta ajunge pe timpan si vei auzi un mic pocnet in ureche. Daca casca nu ajunge pe timpan, nu vei auzi asa cum trebuie. Pentru un sunet optim, foloseste doi magneti prinsi intre ei.
6. Poti apela ultimul numar format apasand de doua ori scurt butonul de apel. Ultimul numar va fi apelat automat, fara a fi nevoie sa atingi telefonul. 
7. Daca nu doresti sa apelezi tu, asteapta pana cand persoana cealalta te suna. Daca telefonul nu raspunde singur, poti raspunde apasand scurt pe butonul de apel.
8. Regleaza volumul in casca folosind butoanele de volum de pe laterala. Poti opri complet sunetul folosind butonul MUTE (difuzorul taiat).
9. Incheie apelul apasand scurt pe butonul de apel.


Caracteristici sistem Bluetooth:

- foarte usor de utilizat - conexiunea se realizeaza la fel ca la orice car kit, casca sau boxa Bluetooth
- compatibil atat cu microcasca japoneza (castile cu baterie) cat si cu castile pe timpan (cu microvibratii)
- autonomie - 3 ore de convorbire, pana la 40 de ore in standby
- dimensiuni: 55x35x15mm; lungime colier: 85cm
- distanta de functionare: pana la 10 metri intre dispozitiv si telefon, fara obstacole, fara pereti
- putere 4,5W - asigura sunet clar in casca, fara intreruperi sau interferente
- apelarea de pe dispozitiv a ultimului numar format
- microfon foarte sensibil - poate capta pana si pasii supraveghetorului din sala de examen
- volum reglabil - volumul in casca poate fi reglat astfel incat sa ai siguranta ca auzi doar tu ceea ce vorbeste interlocutorul


Pachetul include:

- sistem Bluetooth
- cablu USB pentru incarcare
- microcasca japoneza de culoarea pielii, cel mai mic model
- 5 casti cu microvibratii (pe timpan) + magnet pentru extragerea din ureche
CADOU: 5 baterii 337 SR416SW, autonomie 4-5 ore

Ovidiu Tibor 07.01.2020

Sistemul este bun si functioneaza cu toate telefoanele cu care am incercat. Conexiunea este buna si nu se pierde in timpul examenului. Dau 4* pentru ca nu stie sa raspunda automat in momentul in care te apeleaza cineva.

Raspuns decopiat.com: Puteti seta functia de raspuns automat din telefon de la setarile de handsfree, majoritatea modelelor au aceasta functie.

Daniel 22.12.2019

Este ok, merge de la distanta de cel putin 5-7 metrii de telefon. Bateria tine cam 3 ore de vorbit.

Spune-ţi parerea

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha

Sistem de copiat Bluetooth cu microcasca japoneza si casca microvibratii

  • Disponibilitate: Stoc epuizat
  • 300 lei

AI GARANTIA CELUI MAI MIC PRET! Ai gasit produsul mai ieftin? Contacteaza-ne acum si iti oferim un pret mai mic!
Livrare gratuita cu verificare
Sisteme atent testate
Garantie 2 ani
100% multumit sau banii inapoi
Garantia celui mai mic pret
Comanda la telefon
0722 988 828